Rouw en verlies counselling
                                                            

Verdriet is de keerzijde van liefde en verbinding ' Manu Keirse'

Wanneer je iemand verliest doet dat pijn en de manier waarop je je rouwproces beleeft en meemaakt is uniek. Het heeft te maken met wie jij bent, waar je vandaan komt, wat je geleerd hebt , je huidige context en de relatie die je had . Dat zorgt ervoor dat het soms lastig is om ermee om te gaan.

Rouw komt echter niet alleen voor bij verlies van een dierbare maar o.a. ook bij echtscheiding, verlies van baan en verlies van gezondheid. Rouw kan chronisch worden( bijvoorbeeld bij een kind met een handicap) en/of vastlopen( niet genomen rouw).

Bij Mani-pura kan je op adem komen. We bieden warmte, rust en ruimte zodat het verlies er helemaal mag zijn. Ook onderzoeken we de mogelijkheden van kleine stappen naar herstel om zo de slingerbeweging, die noodzakelijk is voor een gezond rouwproces,  tussen herstel en verlies te laten ontstaan. Uiteraard met veel respect voor jouw tempo en je noden.

Indien je dat wenst is het ook mogelijk om al wandelend hiermee aan de slag te gaan. In de prachtige kalmthoutse heide wandelen we samen op jouw tempo door de natuur wat helpend kan zijn in je proces.

Coachingpraktijk mani-pura hecht veel belang aan deskundigheid en groei en is daarom aangesloten bij de community van verbinding in verlies 

 

                         ' Zoals de dag uit de nacht treedt
                             Treedt het even uit de dood
                                 Er is liefde die niet sterft' 
                                     Toon Hermans

                                     

Contact

Mani-pura Elfnovemberstraat 12
Essen
2910
0477-87.46.08

mulder.melanie@gmail.com