stress en/of burnout-coaching

                                        

Heb jij het gevoel dat je (te) gejaagd leeft, niet of moeilijk tot ontspanning komt , steeds onverklaarbare fysieke kwaaltjes hebt en/of overspannen of burnout bent?

Wellicht is stress en burn-out-coaching dan iets voor jou

Elk mens ervaart weleens stress in zijn leven en dat kan zelfs positief zijn, immers een beetje gezonde stress zorgt ervoor dat je je beter kan focussen en prestaties kan leveren.Je kent ze vast wel die mensen die het beste presteren onder druk. Deze stress noemen we Eu-stress en is gezonde stress. Namelijk nadat we een inspanning hebben geleverd komt het lichaam weer tot rust, zakken de stresshormonen, adrenaline en cortisol, weer tot een normaal niveau en komt er ontspanning.

Echter wanneer de stress te lang aanhoudt en er te weinig rust is, wordt het di- stress, ongezonde stress. Draagkracht en draaglast raken uit evenwicht en dan komen de problemen.

Bij een stress en burnoutcoach leer je o.a. waar jouw stressklachten vandaan komen, hoe je opnieuw kan ontspannen, het evenwicht tussen draaggracht en draaglast te herstellen, je energiegevers en energievreters te onderzoeken en in te zetten op talent, competenties en mindset.

Coachingpraktijk mani-pura hecht belang aan deskundigheid en heeft zich aangesloten bij de VESB, de vereniging voor erkende stress en burnoutcoaches.

www.verenigingerkendestressburnoutcoaches.be

Contact

Mani-pura Elfnovemberstraat 12
Essen
2910
0477-87.46.08

mulder.melanie@gmail.com