Stylingcoaching 'buitenstebinnen' Curvy vrouwen

                                                                                                                        

Nieuw! Uniek Concept!

                                                      "Buitenstebinnen"  
                                               Word de beste versie van jezelf!

Verstop jij je achter je kleren, draag je steeds weer dezelfde kleuren, ben je gefocused op wat je niet mooi vindt aan jezelf en gaan je gedachten steeds met jou op de loop? Vind je het moeilijk om je gewicht en lichaam te accepteren zoals het nu is? Misschien is stylingcoaching 'buitenstebinnen' dan wel iets voor jou?

Een unieke combinatie van styling en coaching zorgt ervoor dat je via styling naar binnen gaat om zo te ontdekken waar jouw kracht zit en hoe je de beste versie van jezelf wordt.

Een gediplomeerde styliste alsook ervaren coach gaat met jou aan de slag om te ontdekken wat jouw uiterlijk zegt over jou. Stylingtechnieken worden gecombineerd met ACT (acceptance and commitment therapie) waardoor je niet alleen uiterlijk kan transformeren maar ook van binnen. 
Je leert te accepteren wat je niet kan veranderen, te veranderen daar waar je wel kan veranderen en het verschil te zien tussen beiden. Het helpt je om dicht bij jezelf te komen en te leven naar jouw waarden. 

 

Daarnaast kan je opteren om te kiezen om je eigen kledingkast 'buitenstebinnen' te keren samen met mij of kiezen voor een 'buitenstenbinnen' styling in diverse kledingzaken. 
Mani-pura werkt samen met verschillende kledingzaken die mooie curvy kledij verkopen, voor elk budget wat wils.
Ook zullen er in de toekomst heuse ' total make-over' dagen worden georganiseerd die je kan boeken wanneer je het traject hebt doorlopen. Hierover later meer.

Als je hier graag meer info over hebt , neem dan gerust even contact met mij op.   

                                

*Foto's: Jolien Vandekeybus

Contact

Mani-pura Elfnovemberstraat 12
Essen
2910
0477-87.46.08

mulder.melanie@gmail.com