Stylingcoaching 'Buitenstebinnen'
                                                                                                                        

Nieuw! Uniek Concept!

                                                       ‘Word de beste versie van jezelf’

Verstop jij je achter je kleren, draag je steeds weer dezelfde kleuren, ben je gefocused op wat je niet mooi vindt aan jezelf, gaan je gedachten steeds met jou op de loop?Misschien is stylingcoaching 'buitenstebinnen' wel iets voor jou?

Een unieke combinatie van styling en coaching zorgt ervoor dat je via styling naar binnen gaat om zo te ontdekken waar jouw kracht zit en hoe je de beste versie van jezelf wordt.

Een gediplomeerde styliste alsook ervaren coach gaat met jou aan de slag om te ontdekken wat jouw uiterlijk zegt over jou.Stylingtechnieken worden gecombineerd met ACT (acceptance and commitment therapie) waardoor je niet alleen uiterlijk kan transformeren maar ook van binnen. 
Je leert te accepteren wat je niet kan veranderen, te veranderen daar waar je wel kan veranderen en het verschil te zien tussen beiden. Het helpt je om dicht bij jezelf te komen en te leven naar jouw waarden. 

Het ( basis) traject bestaat uit 5 sessies met steeds een thema dat centraal staat.
Elke sessie is op maat van de klant maar de opbouw is gestructureerd en gaat over de volgende vragen:
Sessie 1= Waar ben je tevreden over en wat wil je veranderen
Sessie 2 = Welk doel wil je bereiken en wat is er veranderd als we klaar zijn
Sessie 3 = Hoe zou je graag gestyled worden en wat past bij jouw persoonlijkheid
Sessie 4 = Welke waarden straal je uit en welke mogen meer naar voren komen
Sessie 5 = Hoe accepteer je wat je niet kan veranderen en hoe ga je veranderen wat wel mogelijk is

Naast het traject blijft er steeds de mogelijkheid om dieper in te gaan op een thema tijdens individuele sessies. Daarnaast kan je ook opteren om te kiezen om je eigen kledingkast 'buitenstebinnen' te keren samen met mij of kiezen voor een 'buitenstenbinnen' styling in diverse kledingzaken. Als je hier graag meer info over heeft , neem gerust even contact met mij op.

                                       

 

Ervaring Coachee:  

Buitenstebinnen sessie 1
Ik had kriebeltjes in de buik omdat ik niet goed wist wat ervan te verwachten. Het was nieuw, een beetje eng en misschien wel wat confronterend volgens mij. Voor de spiegel staan en jezelf analyseren van kop tot teen viel best mee...Héél leerrijk om jezelf eens anders te bekijken en te ontdekken dat het uiteindelijk niet zo erg is dan dat het soms lijkt. Ik was héél verbaasd dat ik zoveel positieve dingen aan mijn lichaam vond.Uiterlijk ging het nog maar innerlijk voelde ik toch enkele blokkades en werkpuntjes.Welke kleren ik draag zijn comfortabel, veilig en wijd. Welke kleren ik wil dragen en mij een blij gevoel geven zijn mooi, elegant en romantisch. Even om bij stil te staan als ik de volgende keer ga shoppen . Ik heb geen maatje 36 of 40 of 42...  en telkens als ik zei: “ Ik ben eigenlijk gewoon te dik” zei Melanie: “ Je BENT niet dik”.
Na hierover wat dieper in te zijn gegaan, kwam het besef: ik BEN niet dik, ik DENK en VOEL me dik...
‘s Avonds als ik thuis kwam ben ik meteen aan mijn “huiswerk” begonnen. Wat leuk om te doen!Dingen opzoeken en zien waar je blij van wordt...waar je hart je naartoe brengt...waar je je goed bij VOELT...Heel opvallend was, op het eind van de sessie had ik veel meer energie dan in het begin...Ik ben héél benieuwd naar de tweede sessie!Heb nu al terug kriebels in de buik maar dit keer van ongeduld Wordt vervolgd...Anne

 

 Buitenstebinnen Sessie 2
Een heel verschil met vorige keer.Nog steeds héél leerrijk en leuk maar het heeft deze keer mijn ogen geopend om mijn innerlijke zelf, mijn EIGEN IK meer toe te laten in mijn leven en dat voelt voor mij nieuw en verwarrend aan.
Er komen ineens heel veel gedachten, ideeën en gevoelens op mij af die mij op een positieve manier in de war brengen.
Veranderingen in mijn leven is nooit echt mijn ding geweest daarom dat ik dit zo moeilijk vind. Ook dit keer heb ik huiswerk gekregen. Confronterend maar tegelijk ook een eye opener en ik ben er al dingen van aan het toepassen...De dingen waar ik energie van krijg van vorige keer probeer ik zoveel mogelijk toe te passen. Niet omdat het moet maar omdat ik het wil en omdat het goed aanvoelt.
Zo zijn er al projectjes ontstaan die in mijn hoofd zaten en die ik ook effectief eindelijk na lange tijd eens uitgevoerd heb. En dat voelt zàààlig!En is er naar boven gekomen dat ik mijn zachte ik toch wel wat verdrongen had.
Deze sessie was misschien minder luchtig dan de vorige maar daarom niet minder leuk en zeker niet minder leerrijk. Ik ben benieuwd wat de volgende sessie brengt...Liefs Anne

Buitenstebinnen  sessie 3'
Wat een toffe derde sessie!Door de vorige sessie was m’n enthousiasme wat getemperd omdat het nogal confronterend was. Alles moest even een plaatsje krijgen. Maar nu... uit de lijst van vorige keer heb ik de opdracht gekregen om 1 regel uit die lijst te doorbreken en geloof het of niet... maar ik voel dat ik ze op dit moment allemaal wil en kan doorbreken.Eentje heb ik er gekozen en sommige andere regeltjes volgen gewoon automatisch.Het voelt zo bevrijdend en goed aan en niets MOET.De derde sessie was zeer boeiend om te horen wat ik wel en beter niet kan dragen.Natuurlijk hoort daar ook een taakje bij.Uit de andere lijst van vorige keer heb ik ook 1 regeltje doorbroken.Doordat ik het weekend na de sessie naar een feestje ging, dacht ik: “Komaan stap uit uiterlijke comfortzone”.Vertaling: “Laat je comfortabele kleren voor wat ze zijn en trek eens iets aan wat je écht wilt” En of dat ik uit mijn comfortzone gegaan ben!Met bijna alle tips heb ik rekening gehouden tot zelfs de accessoires toe...En ik moet zeggen... in combinatie met het doorbreken van een regeltje uit de eerste en tweede lijst,voelde ik me meer zelf zekerder, trotser, meer mijn eigen ik.Het enige wat teleurstellend was, was mijn kleerkast. Heb ik effe de “verkeerde” kleren in mijn kast hangen zeg...Maar dat gevoel verzachten we door de gedachte om de “juiste” kleren en accessoires te gaan shoppen. “Verkeerd” en “juist” zijn misschien niet de perfect gekozen woorden omdat er eigenlijk geen verkeerd en juist is. Er is wel jouw gevoel op dat moment in jouw leven.Doordat we zo enthousiast waren, jaja “we” want Melanie is echt een zeer enthousiaste coach, zijn we vergeten een nieuwe afspraak te maken.Maar geen paniek... een vierde sessie en verslag komt er zeker aan!!! Liefs Anne

Buitenstebinnen Sessie 4
De vierde buitenstebinnen sessie was weer super confronterend maar ook mooi. Ik heb het gevoel dat ik weer een laagje dichter bij mijn eigen ik kom.Niet altijd even gemakkelijk om daar te geraken maar als je er bent, voelt het zo goed.Het invullen van de lijsten vragen (zonder eerst na te denken) ging bijzonder vlot.Daaraan zag ik ook dat ik gegroeid ben in al die tijd, dankzij de vorige sessies.Het voelde goed aan om de antwoorden te kennen zonder er eerst over te hoeven nadenken.Uit de lijsten heb ik de opdracht gekregen om twee puntjes toe te passen.Deze probeer ik te doen maar ik bots telkens tegen de volgende laag van mezelf.De ene dag lukt het wel de andere wat minder. Maar opgeven  doen we niet! 

buitenstebinnen Sessie 5  
De laatste sessie...Deze was voor mij een heerlijke sessie...Ook al schrijf ik dit nu met tranen in de ogen.Eindelijk ben ik wat door m’n laagjes geraakt, eindelijk voel ik wie ik ben en wat ik wil doen.Het voelt héérlijk, spannend, onwennig maar het kriebelt ook van binnen en dat is waar het mij om gaat.Iets doen wat ik graag doe waar ik kan van genieten.Zijn wie ik ben.Ook op uiterlijk vlak heb ik bijgeleerd. Het hangt allemaal samen...Doe ik kleren aan die mij goed staan dan voel ik me ook beter, trotser, blijer...
Melanie, héél erg bedankt om samen de weg te vinden die ik voel dat de juiste is.Je bent een Top-coach die eerlijk, to the point is en je laat het voelen, de basis die het leven aangenamer maakt, terugkomen.Ik heb er héél erg van genoten (de ene keer al wat meer dan de andere ) en ik ben je héél dankbaar!Veel liefs Anne “Doe wat juist voelt in je hart. Kritiek krijg je altijd” Eleanor Roosevelt

 

 

 

Contact

Mani-pura Elfnovemberstraat 12
Essen
2910
0477-87.46.08

mulder.melanie@gmail.com