Expeditie 'verbind je denken met je voelen'
                                     

Nieuw! Binnenkort kan je je denken met je voelen verbinden tijdens de thema verbindingsdagen die Mani pura zal organiseren. In een soort van Afrikaanse hut zal je terug naar de basis en natuur gaan.De hut zal zowel Afrikaanse als oosterse invloeden laten zien en dat wil dus ook zeggen dat je je lunch geserveerd krijgt in een  speciaal picknick mandje die je dan nuttigt terwijl je lekker gezellig op  comfortabele kussentjes op de grond zit. Back to basic and nature dus.
Verder zal je in deze dagen kennismaken met enerzijds mindfulness en of Yoga maar deze worden ook gecombineerd met inspirerende en interactieve 'talks' en bijbehorende oefeningen dit telkens naar gelang het thema.
Mogelijke thema's zijn: grenzen stellen, communicatie,veerkracht, hooggevoeligheid,opvoeden in bizarre tijden en nog zoveel meer.

Om deze dagen puur en authentiek te houden en veel ruimte te bieden voor persoonlijke noden en interacties zal er een maximum van 6 personen aanwezig kunnen zijn. 

Ben je al geprikkeld en wens je op de hoogte gehouden te worden van de startdatum ( afhankelijk van de huidige omstandigheden en richtlijnen), stuur dan gerust een mailtje naar mulder.melanie@gmail.com

Contact

Mani-pura Elfnovemberstraat 12
Essen
2910
0477-87.46.08

mulder.melanie@gmail.com