Workshops

Vanuit Coachingpraktijk Mani-Pura bieden we verschillende workshops aan voor diegene die graag met gelijkgestemden werken aan een gezamenlijk thema. 

Expeditie 'verbind je denken met je voelen'

In een heuse Afrikaanse hut zal je terug naar de basis en natuur gaan.
De hut heeft Afrikaanse alsook oosterse invloeden en is uitgerust met een gezellige houtkachel.
Je lunch krijg je geserveerd in een speciaal picknick mandje terwijl je lekker gezellig op comfortabele kussentjes op de grond zit. Back to basic and nature dus.
Verder zal je in deze dagen kennismaken met enerzijds mindfulness en of Yoga maar deze worden ook gecombineerd met inspirerende en interactieve 'talks' en bijbehorende oefeningen dit telkens naar gelang het thema.
Mogelijke thema's zijn: grenzen stellen, communicatie,veerkracht, hooggevoeligheid,opvoeden in bizarre tijden en nog zoveel meer.

Om deze dagen puur en authentiek te houden en veel ruimte te bieden voor persoonlijke noden en interacties zal er een maximum van 6 personen aanwezig kunnen zijn.

Duur: 7 uur
Kostprijs: € 180,00 

Mindful yin yoga & Yoga and picnic

Mindful yin yoga

Dit is een zachte, vrouwelijke en therapeutische vorm van adem- en meditatieve yoga met veel aandacht voor bewustwording en ruimte creëren.

De sessie wordt opgebouwd; we starten steeds met een meditatie, daarna gaan we naar zachte basis (yoga)houdingen , hier is veel aandacht voor de juiste houding, bewustwording en de ademhaling , tot slot gaan we naar de ontspanning, sluiten we meditatief af en genieten we nog van een lekker kopje thee waar de mogelijkheid bestaat om de belevingen te delen met elkaar.

Het betreft een kleine groep van maximaal 6 personen, dit om veiligheid en vertrouwen te kunnen bieden zodat er veel ruimte is voor persoonlijke groei .

De sessies worden gegeven in de afrikaanse hut waardoor je door middel van de unieke setting en bijbehorende sfeer heel snel de buitenwereld vergeet en je je totaal ergens anders waant.

Duur: 1.5 uur
Kostprijs: € 15,00

Yoga and Picnic

Nieuw! Binnenkort kan je in een Afrikaanse hut een sessie yoga met aandacht volgen met aansluitend een lekkere lunch geserveerd in een eigen picknickmandje. Dit alles in een beperkte groep ( maximum 6) om zo een kleine authentieke sfeer te garanderen waar ruimte zak zijn voor gesprek en persoonlijke noden.

Duur: 2.5 uur
Kostprijs: € 29,00 

Expeditie 'Styling Buitenstebinnen'

'Expeditie Styling Buitenstebinnen' is een make-over met net dat tikkeltje meer! Wil jij samen met een aantal vrouwen een fantastische en verbindende dag beleven waarin o.a. erkenning en herkenning centraal staat en uiterlijk en innerlijk bekeken wordt?

Ga dan voor 'Expeditie Styling Buitenstebinnen'. Dit is een dag waarin je een reis maakt naar jezelf door een soort van make-over, uiterlijk maar ook innerlijk en waar je waarde(n)volle tijd met jezelf en gelijkgestemden hebt. Wees gerust, je wordt niet getransformeerd naar iets of iemand anders, maar er wordt getracht het beste in je naar boven te halen, zodat je kan stralen als nooit tevoren.

Wil jij de beste versie van jezelf worden, werken rond je waarden en verlangens , jezelf beter leren accepteren en tevens ook een (nieuwe) look krijgen die bij je past, je laat stralen en laat zien wie je bent?

Schrijf je dan in voor 'Expeditie Styling Buitenstebinnen'!

Wat kan je verwachten van 'Expeditie Styling Buitenstebinnen':

- Picknicklunch in Afrikaanse hut

- Koffie&thee met wat lekkers

- Professionele make up

- Professionele hairstyling

- Kledingstyling op maat

- Authentieke fotoshoot

- Leuke coachopdrachten rond o.a. waarden

- Mindfulness

- Unieke 'back to basic', gezellige en warme sfeer

- Kleine groep gelijkgestemde vrouwen (max. 6 personen)

Duur: 7 uur
Kostprijs: € 199,00

Meer info: