Eerste hulp bij overweldigende situaties

Op dit moment zijn er op veel plekken in de hulpverlening lange wachtlijsten en dat maakt dat je niet onmiddellijk terecht kan.
In veel gevallen kan je nog wel even wachten op de juiste plek maar soms zijn er gebeurtenissen die je zo overweldigen waardoor je snel bij iemand terecht wil kunnen om je gedachten te ordenen, te ventileren en eventueel ook al wat te ontladen en zo verlichting te vinden zodat je weer even verder kan.

Door mijn ervaring bij o.a. slachtofferhulp en jeugdhulpverlening maar ook uit eigen ondervinding begrijp ik dat de eerste opvang van grote betekenis kan zijn.
Daardoor biedt Mani-Pura kortdurende en directe hulp aan bij dit soort zaken d.m.v. luisteren, psycho educatie, stabilisatie zodat draagkracht vergroot wordt.

Heb jij het gevoel dat een gebeurtenis je zodanig overweldigt en je even niet weet hoe je verder moet dan kan je je aanmelden voor deze ondersteuning.
Dit houdt concreet in dat je in je aanmelding ' mentale nood' vermeldt. Dit doe je per mail  mulder.melanie@gmail.com of telefonisch 0477-874608 ( niet via het online boekingsysteem)

Je krijgt dan voorrang en ik probeer zo snel mogelijk tijd voor je te maken ( binnen de week) .

Je kan 1 x komen met een maximum van 3X op korte termijn. Het is dan ook verstandig om je tegelijkertijd op een wachtlijst te laten plaatsen voor langdurigere begeleiding. 

Voorbeelden van mogelijks overweldigende zaken:
- Plotse breuk in de relatie
- Overlijden
- Ongeval
- Ontslag
- Diagnose ziekte
- Er gebeurt teveel tegelijk en je ziet het even niet meer
-...


Sessie duurt 50 min. - 75 euro