Getuigenissen

Ik zocht rust, maar vond mezelf. En dat bracht mij rust. Dankzij Melanie durf ik te voelen, vind ik een thuis bij mezelf. Ik leef nu veel meer naar mijn waarden en dat voelt veel beter. De last van een persoon te willen zijn die ik eigenlijk niet ben, valt meer en meer van mijn schouders. Het is OK om mezelf te zijn. Dat is een enorm waardevolle les! Oud verdriet vindt zijn weg en al is dat niet leuk, ik leer dat ermee om gaan en het te doorvoelen, veel heilzamer zijn dan het wegstoppen. De begeleiding was vol warmte en betrokkenheid. En toch kon Melanie mij vriendelijk net dat zetje geven dat ik nodig had om los te komen.Ik voelde mij veilig om mijn verhaal te doen, ik voelde mij begrepen en ondersteund. En vooral, ik voelde mij gerespecteerd, gehoord en gezien. Ik ben Melanie hier enorm dankbaar voor!

Annemie


De counselling bij Mani Pura heeft bij mezelf heel wat teweeg gebracht in positieve zin. Psychosociaal Counsellor Melanie weet namelijk precies bij welke sessie je welke werkvorm nodig hebt om tot een inzicht te komen: door af te tasten hoe je de afgelopen periode beleefd hebt of wat er gespeeld heeft, kiest ze voor een passende werkvorm. Ze weet daarenboven zodanig je eigen gedachtegang te spiegelen, waardoor je toegeeft aan datgene dat je stiekem zelf al wel weet, maar niet altijd even graag wil toegeven. De vele inzichten die ik heb opgedaan, zijn me dan ook na de loopbaanbegeleiding goed bijgebleven: je kan ze namelijk in het dagelijkse leven toepassen en zaken vanop een afstand, objectiever bekijken en analyseren. Ik zal Melanie dan ook tot het einde van mijn dagen dankbaar zijn: zij heeft me tot een gelukkiger mens gemaakt die inzicht kreeg in haar eigen leven, op een aangename en vertrouwde manier. Zoal je loopbaan als je 'mens-zijn' wordt onder de loep genomen, alsook gelinkt aan elkaar. Als ik haar niet had gehad, was ik er zelf niet uitgeraakt. Dankjewel Melanie en doe zo verder! Je verandert mensen hun leven en dat met hart en ziel!

Heleen


Het feit dat Melanie op mijn pad is gekomen, heeft al veel voor me betekend. Waar ik in het verleden, bij andere therapeuten, blokkeerde en ervoor koos met de therapie te stoppen, heb ik mede dankzij haar de kracht gevonden mijn problemen onder ogen te komen. Is Melanie dan zo perfect? Nee hoor, zij is ook maar een gewone vrouw, maar wel eentje die met beide voeten op de grond staat. Een echte coach, die me stap voor stap leert mijn denken te verbinden met mijn voelen.

Tiny